• Készült: 2011. július 18 - 15:25:35 • Szerző: admin • Nincs hozzászólás a(z) Fotógaléria bejegyzéshez

A galériánk kialakításának alapvető célja, hogy bemutathassunk vállalkozásunkat, a környezetünkben, illetve barátaink által közkedvelt horgászhelyeket, továbbá azokat az eredményeket, amelyek ügyfeleink és barátaink értek el e csodálatos szabadidős tevékenység művelése közben.

Fotógalériánk egyben egy felhívás is mindenki számára, aki be szeretné mutatni sikereit, érdekesebb fotót. Ennek érdekében örömmel várunk minden olyan digitális fotót, amelyeket szívesen közzétennének oldalainkon. Ennek érdekében kérjük, hogy a számunkra e-mail-ben megküldött képek felbontása minimálisan 1200×900 pixel legyen. Kérjük, hogy csak jó minőségű tiszta képeket küldjenek. Mivel tárhelyünk kapacitása véges, ezért előre is elnézésüket kérjük, de nem biztos, hogy minden beküldött képet elhelyezünk weboldalunkon.

A képek küldése során kérjük adja meg nevét, a fotókon látható hely nevét, illetve a használt eszközök és anyagok gyártóját és nevét. Lehetőleg olyan e-mail címről küldje be számunkra képeit, amelyet gyakran használ is. Ugyanis minden hónapban a legjobb (elhelyezett) fotókat beküldői között kisorsolunk egy ajándéktárgyat, amelynek átvételére a Halacska horgászboltban lesz lehetőség. Erről a nyertest e-mailben fogjuk értesíteni.

A Halacska Horgászbolt fotóalbuma

Partnereink, tagjaink fotóalbuma

Versenyeink fotóalbuma

Kovács Arnold

Kategóriák:
Cimkék:

Hozzászólások


Szóljon hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés
Motor: Wordpress | Fordítás: Word-Press.HU | Téma: Falcon | Minden jog fenntartva: 2010 © Halacska Horgászbolt