• Készült: 2011. július 18 - 14:43:59 • Szerző: admin • Magunkról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Látogatónk!

Örömmel üdvözöljük Önt mind Internetes oldalunkon, mind Oroszlányon. Mint arról már talán hallott is, Oroszlány és környéke a Vértes hegység lábánál terül el, és rendkívül kellemes környezetet biztosít a természet közeli szabadidős tevékenységek számára. A térségben több vadász- és horgászegyesület is működik, ugyanis a környék sok,  kellemes hangulatú erdőben, illetve horgászhelyben bővelkedik.

Célunk a vevő igényeinek kielégítése

Halacska Horgászbolt

Éppen ezért egy ilyen környezetben adta magát a gondolat, hogy megnyissunk egy olyan kereskedelmi egységet, amely a horgászok lehető legtöbb igényét elégíti a sportolásra alkalmas helyekhez közel. A legtöbb horgászbolttól eltérően mi nem egy-egy kimagasló és jó minőségű gyártó, vagy termelő kizárólagos márkaképviseleteként kívánunk fellépni, hanem inkább arra törekszünk, hogy minden olyan híres vagy kevésbé ismert, de ennek ellenére kimagasló minőségű terméket kínáljunk, amelyek nagyban hozzájárulnak a horgászati tevékenység sikeréhez.

Legyünk társak a közös hobby érdekében

Trófea

Éppen ennek a „hitvallásnak” köszönhetően szeretnénk vevőinkkel a szokásosnál is szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Azon túl, hogy mint jó kereskedők, természetesen állunk kedves vevőink rendelkezésére, szeretnénk ha vevőink egyben partnereink, sőt társaink lennének egy olyan tevékenységben, amely egyre több embert vonz. Szeretnénk, ha az Önök tapasztalatairól, sikereiről mások is értesülhetnének, ezért felkínáljuk Önöknek azt, hogy oldalainkat szerkesszük közösen. Szeretnénk ha a „menő” társaink időről-időre megosztanák látogatóinkkal horgászélményeiket, sikereiket. Szeretnénk, ha egy-egy eszköz, anyag használatában jártas társunk segítséget nyújtana a használatban kezdők számára. Szeretnénk, olvasóink időről-időre elmondanák véleményüket oldalainkkal, a cikkeket megjelenítők írásaival, tanácsaival kapcsolatosan.

Mutassuk be eredményeinket

A horgász is mint minden más ember rendkívül büszke a sikereire. Annak érdekében, hogy ezeknek a sikereknek minél többen részesei, vagy legalábbis ismerői legyenek, indítjuk útjára fotógalériánkat, amelyben havonta elhelyezzük azt az 8-10 fotót, amelyet a legjobbnak ítélünk az adott hónapban hozzánk eljuttatottak közül. A legsikeresebbek így másoknak is bemutathatják eredményeiket fotógalériánk segítségével.

Kategóriák:
Cimkék:

Hozzászólások


Motor: Wordpress | Fordítás: Word-Press.HU | Téma: Falcon | Minden jog fenntartva: 2010 © Halacska Horgászbolt