• Készült: 2011. július 18 - 15:19:14 • Szerző: admin • Nincs hozzászólás a(z) Zalacsány bejegyzéshez

Zalacsány község a Nyugat-Dunántúlon a 76-os út mentén Hévíz és Keszthely közelében helyezkedik el. Nevét nagy valószínűség szerint a szláv származású Csány nevéből kapta. Itt született az 1700-as évek végén Csány László politikus, aki előbb államtitkár, majd később miniszter volt.

A település több turisztikai attrakcióval rendelkezik. A Csány család kúriája később a Batthyányi család tulajdonába került, akik jelentősen átalakították. A korábban gyermekotthonként működő kastélyt a közelmúltban átalakították így jelenleg wellness szállóként működik.

A település körül jelentős erdőség található, amelyben bükk, cser, tölgy és akácfák találhatóak, így az kellemes kirándulóhely. A Kettős patak felduzzasztásával kialakított víztározó remek lehetőség a fürdőzősre és a horgászásra. Az aktív pihenés céljára szabadidőparkot alakítottak ki, ahol szállási lehetőségek is adottak, továbbá a konferenciaturizmus feltételeit is megteremtették.

Horgászboltunk a szabadidőközponttal történő együttműködés keretében rendkívül kedvező feltételek mellett biztosít szállás és horgászlehetőségeket a szabadidőpark területén.

Részletes információkért kérjük keresse Baranya Istvánt a +36 (20) 950-3708 számon!

Ízelítő a szabadidőközpont életéből

Saját tapasztalataink

Kategóriák:
Cimkék:

Hozzászólások


Szóljon hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés
Motor: Wordpress | Fordítás: Word-Press.HU | Téma: Falcon | Minden jog fenntartva: 2010 © Halacska Horgászbolt