• Készült: 2010. október 2 - 12:57:58 • Szerző: admin • Nincs hozzászólás a(z) I. Halacska Horgászverseny bejegyzéshez

Mint az közismert, szeptember utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Halacska Horgászbolt első horgászversenye, a gyönyörű környezetű és jó felszereltségű zalacsányi horgásztavon. A versenyre 8 csapat nevezett be. A 8 csapat összes fogása a mérlegelhető halak tekintetében 307.50 kg, ami 30 db minősített méretű halból állt össze. Ennek megfelelően az átlagos fogás a verseny idején 10,20 kg volt. A versenyzők ezen kívül nagyon sok nagytestű amurt, és 5.00 kg alatti pontyot is fogtak, amelyek azonban nem számítottak bele a versenybe.

A verseny utolsó estéjén hatalmas eső jött, azonban a versenyzők hősiesen álltak helyt. A verseny szomorú eseménye, hogy a legnagyobb halat fogó versenyző elcsúszott a sárba és kórházba kellett szállítani, ugyanis ínszalag szakadása lett. A dolog (és a horgász lélek) szépsége, hogy a kórházi ellátást követően folytatta a versenyzést!!! (A képen versenyző társa fogja a halat, mert ő nem tudta tartani a méretes példányt.)

Összességében jó hangulatba telt a verseny, ahol mindenki nagyon jól érezte magát. Hozzájárult ehhez a tó tulajdonosa is, aki minden nap finom ebédet főzött a versenyben résztvevők számára. Ezúton köszönjük neki segítő támogatását, továbbá köszönet kívánunk mondani mindenkinek, aki részt vett a találkozón és emelte a verseny fényét!

Érdekesség

5 db koi ponty összesen 52.30 kg súlyban (10.40 kg-os átlag).

Legnagyobb fogás

Legnagyobb hal 23.00 kg súlyú volt és Kovács Arnold fogta.

Helyezések

hely csapat tagok
1. Flash Carp Team Adamkó Attila, Döbrei József
2. Ezerjó Carp Team Katona László, Szabó László
3. C-Arbó Carp Team Kovács Arnold, Boji János

Flash Carp TeamEzerjó Carp TeamC-Arbó Carp TeamRésztvevőkKovács ArnoldKatona LászlóKovács ArnoldBoji JózsefDöbrei József Boji JánosSzabó LászlóEzerjó Carp TeamMagyari KárolyZalacsány - 2010Zalacsány - 2010Zalacsány - 2010

Kategóriák: Hírek,Versenyek
Cimkék:

Hozzászólások


Szóljon hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés
Motor: Wordpress | Fordítás: Word-Press.HU | Téma: Falcon | Minden jog fenntartva: 2010 © Halacska Horgászbolt